среда, 20 июня 2012 г.

Венеціанська штукатурка - особливий обробний матеріал


Венеціанська штукатурка - особливий обробний матеріал, з яким повинні працювати справжні професіонали, інакше недосвідчена людина не зможе правильно нанести на поверхню.

Склад венеціанської штукатурки

З чого складається цей вид штукатурки? До її складу входить натуральна пудра мінерального походження і полімери, які надають сполучену дію. Такий вид штукатурки наноситься в декілька етапів, кількома шарами.

Венеціанська штукатурка залежить від якості тих матеріалів, які входять до її складу, чим вони якісніше, тим якісніше сама штукатурка, відповідно. Якщо розглядати в цілому склад штукатурки, то в нього входять наступні компоненти:

1.мармур
2.гіпс
3.вапно
4.деякі штучні добавки.


Процес нанесення венеціанської штукатурки досить непростий. Це трудомістка і дорога процедура, яка займе чимало часу. Усього накладається до семи і більше шарів такого виду штукатурки, причому з кожним шаром ведуться окремі роботи, його розгладжують, вирівнюють, полірують з використанням спеціальних інструментів.

Висихає венеціанська штукатурка вкрай довго, близько місяця має піти взагал лакофарбові матеріали на те, щоб шар штукатурки наситився киснем і завершилися всі процеси окислення і шар став міцним. Зате після цього венеціанська штукатурка буде служити Вам роками, вона настільки міцна і має вологовідштовхуючим властивостями, що її можна використовувати навіть у ванній кімнаті.

Перепади температур практично не роблять на неї ніякого ефекту. Звичайно акрилові фарби, у цього покриття є істотні недоліки, це перш за все, крихкість. У разі осідання стін, на них відразу утворюється тріщини, які сховати підручними засобами можна. Для того щоб подібних проблем не виникало, стіни армують спеціальною сіткою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий